От началото на XX век ежедневно сме заобиколени от реклами – както цифрови, така и физически. И тъй като няма начин да се отървем от тях, можем единствено да седнем и да се насладим на най-доброто.

Без значение дали се занимавате с маркетинг или продажби, или пък имате свой бизнес, цифровата реклама е чудесно умение, което трябва да притежавате и да усъвършенствате. Или пък е възможно просто да сте любопитни за света на рекламата. Няма значение, важното е, че определено си заслужава да се поровите.

Рекламата се променя непрекъснато, а добрата рекламна кампания е средството, което ще ви помогне да повишите осведомеността на клиентите, да достигнете цялостна разпознаваемост на бранда, а в даден момент истински добрата кампания се превръща във вирусна и това видга още по-високо level-а.

За да сте/сме в час с най-новите тенденции в рекламата, решихме да ви споделим някои от най-добрите рекламни блогове в мрежата. Блоговете в този списък обхващат различни аспекти на цифровата реклама – от генерирането на лийдове до рекламите. Надяваме се, че те ще ви бъдат толкова полезни, колкото са и за нас.

снимка на сайта The Moz Blog
https://moz.com/blog

Този блог е изключително подходящ най-вече за хора, занимаващи се с дигитален маркетинг, тъй като съдържа информация не само за реклама, но и за SEO оптимизация. А ако сте дигитална пчеличка като нас, знаете, че дори и най-добрата реклама не може да се котира в интернет средите без добра SEO оптимизация.

Сайтът разполага с няколко блога на различни тематики – Marketing, Sales, Service, Website и The Hustle. Тук препоръчваме регулярно да разглеждате всеки блог, тъй като има супер много полезна информация, която ще ви помогне цялостно в бизнеса. Основно информация относно рекламите може да откриете в маркетинг блога. Един от най-големите плюсове тук е, че специалистите на HubSpot обикновено споделят истории от живия живот под формата на case study. А това е много ценно като информация.

снимка на началната страница на сайта hubspot.com
https://blog.hubspot.com/

Това не е блог, но е сайт, който събира най-добрите реклами в световен мащаб и може да се превърне във ваш основен генератор на идеи. Няма нужда да се ровите в мрежата, за да търсите идеи, просто влезте на Ads Of The World и се вдъхновете от най-добрите.

снимка на началната страница на сайта adsoftheworld.com
https://www.adsoftheworld.com/

AdWeek е едно от най-големите и авторитетни издания за реклама. Създаден през 1979 г, днес аудиторията му надхвърля 6 млн.души.

Сайтът предлага разнобразно съдържание като публикации, уебинари и майсторски класове. Можете да се възползвате от безплатно членство или да се абонирате за някой от платените планове, за да получите ексклузивен достъп.

Огромен ресурс на информация за агенции, брандове, реклами, креативност и още, и още.

снимка на началната страница на сайта adweek.com
https://www.adweek.com/

Това е платформа за управление на социални мрежи с добре установен блог, фокусиран именно върху реклами и съвети за social media marketing.

В него има много ценни материали и важни ръководства за това как правилно да създавате, настройвате и развивате акаунти онлайн. Платформата предлага и широк инвентар от новини, както и инструменти, които да подпомагат работата ви в социалните мрежи.

снимка на началната страница на сайта hootsuite.com
https://blog.hootsuite.com/

Разбира се, тези предложения са само капка в морето, но ги избрахме, защото вярваме, че са едни от най-важните.

Екипът на Storm винаги е насреща при нужда от още информация, или пък ако ви трябва агенция за дигитален маркетинг.

Част от услугите, които предлагаме са:

поддръжка на социални мрежи

реклама в Google

реклама във Facebook

реклама в Instagram

поддръжка на Facebook страници

Ще се радваме да ни потърсите при нужда.

2 Comments