Какво е Google Performance Max?

Google Performance Max е нов тип реклама в Google, която позволява на рекламодателите да поставят реклами безпроблемно в мрежата на Google, като използват машинното обучение, за да се свържат с аудитории, както никога досега.

Глобалната пандемията продължава да оказва влияние върху поведението на дигиталните потребители и отговорът на Google за това е автоматизацията. Как? Чрез създаване на нови начини за свързване на брандовете със своите потребители. Сега компаниите могат да направят това по най-рентабилния начин, независимо къде се намират в мрежата на Google.

Google Performance Max позволява на компаниите да купуват медии в мрежата на Google само от една кампания чрез използване на автоматизация за създаване на високоефективни реклами в Google.

Как работи Google Performace Max?

Чрез използване на машинно обучение за създаване и оптимизиране на автоматизирани реклами в Google. Това означава, че типът реклама с максимална ефективност може да увеличи шансовете ви да постигнете целите на кампанията си. Google Performance Max създава множество варианти на реклами, използвайки вашите активи, текстове и URL адреси, които след това автоматично се подбират, поставят и оптимизират в мрежата на Google, за да се свържат с вашата целева аудитория, за да постигнете желаното от вас дигитално действие на най-ефективна цена. Звучи страхотно нали?

Какви са предимствата на Google Performace Max?

  • Автоматично откриване на повече конвертиращи клиенти
  • Комбиниране на потребителски намерения в реално време
  • Оптимизирано подтикване на потребителите към конверсия
  • Машинно обучение и прогнози за това кои реклами и криейтиви са по успешни

Ако се интересувате как Google Performance Max може да помогне на вашата компания, свържете се с нас и екипа на агенция за дигитален маркетинг Storm ще изгради препоръки относно новата ви стратегия.

Дигитални услуги от агенция за дигитален маркетинг Storm

поддръжка на социални мрежи

фотограф софия

поддръжка на Facebook страници